Húsvét 2012

Szeretnénk megosztani azokkal a kedves érdeklődőkkel, akik figyelemmel kísérik a csoport fellépéseit, hogy idén húsvétkor két különböző helyen is megmutatjuk magunkat. Húsvét vasárnapján, azaz április 8-án zenészeinktől és táncosainktól lesz hangos a Budai Vár. A felvonulásra és színpadi szereplésre a Budavári Húsvéti Sokadalom keretében kerül sor. Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényre. Bővebb információt a programokról a www.budavarihusvet.hu oldalon olvashatnak.

Húsvét hétfőn, április 9-én hagyományosan a  zengővárkonyi tájház és tojásmúzeum udvarán adjuk elő locsolkodó műsorunkat. Reméljük, mint eddig minden évben, idén is sok érdeklődőt vonz majd ez a rendezvény gyönyörű községünkbe. Az előadás pontos időpontját később közzétesszük, de érdemes az egész napot a faluban tölteni, mert színes programok várnak minden látogatót.

A fenti két szereplés és a többi, már lefixált fellépési időpont és helyszín már – egy folyamatosan frissülő – listába rendezve is megtalálható honlapunkon a Fellépések menüpont alatt, vagy ide kattintva.

Várunk Mindenkit nagy szeretettel!